Wat ben je zonder koffie in de horeca?
Wanneer je tegenwoordig naar een café gaat of bijvoorbeeld een restaurant, dan kom je er al snel achter dat je meer dranken kunt bestellen wat vroeger helemaal niet bekend was. Toch zijn deze nieuwe dranken zoals bijvoorbeeld speciale koffie niet meer weg te denken uit de meeste cafés of restaurants. Koffie in de horeca hoort er tegenwoordig namelijk gewoon bij en dit zie je dan ook in de meeste horecazaken. Denk er bijvoorbeeld aan wanneer je bij je plaatselijke restaurant in het dorp gaat zitten. Hier hadden ze in alle waarschijnlijkheid een aantal jaar geleden een normaal koffiezetapparaat staan, maar deze is in de meeste gevallen al lang vervangen met een nieuwe piston machine of iets dergelijks. Dit zijn tegenwoordig hele populaire machines omdat je met deze machines helemaal je eigen koffie kunt zetten. Zo moet je bijvoorbeeld eerst je bonen wegen, malen en kan je vervolgens pas de koffie pas laten lopen.
Ervaring
Het kan zo zijn dat je ook iemand bent die naar een horeca zaak gaat en dit alleen doet voor de koffie die gezet wordt hier. Koffie in de horeca is namelijk voor de meeste mensen een gewoonte geworden en dit komt door de ervaring die je in de meeste gevallen erbij krijgt. De koffie wordt namelijk niet zoals bij je thuis bereid, maar hier zit in de meeste gevallen een heel proces achter. Dit is wat de mensen interesseert om naar een horeca zaak te gaan om hier lekker te gaan genieten van een kopje koffie en wie geeft je ongelijk?