Ga jij een 10m3 container huren, of een grotere? 

Logo container huren

Voor verschillende klussen bestaan er ook verschillende maten containers. Zo kun je een 6m3 container huren of een 10m3 container huren. Welke maat container je huurt hangt af van de hoeveelheid afval je denkt te hebben. Als je vaker een container huurt dan kun je op den duur al redelijk goed inschatten welk formaat je nodig hebt. Als je nieuw bent op dit gebied dan kun je dit met iemand overleggen. Als je het bespreekt met iemand die hier veel ervaring in heeft, dan kun je makkelijker een keuze maken. Daarnaast kan dit ook andere inzichten geven waardoor je misschien wel een andere container gaat huren of voor een geheel andere optie gaat. 

bouwafval

Ik wil de container graag op mijn oprit

Wanneer jij een 10m3 container huren gaat, of toch voor een 6m3 container huren kiest, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om deze bij jou thuis te laten plaatsen. Als jij een grote oprit hebt dan kun je deze daar laten plaatsen. Dan heeft ook niemand in de straat last van deze container. Mocht je hier geen plek voor hebben, dan kun je kijken naar een andere mogelijkheid. Zo kun je in sommige gevallen ook je container op straat laten plaatsen. 

Kan de container op straat staan? 

In sommige gevallen kun je een container op straat zetten. Ongeacht je kiest voor een 10m3 container huren of een 6m3 container huren, overleg altijd even met jouw buurt wat zij er van vinden als er een container voor hun deur staat. Wat aan te raden is, is om de container in een parkeervak te laten plaatsen. Het is dan wel aan te raden om dit met de gemeente te overleggen. Dat scheelt misschien weer een hoop boze buren of een gesprek met de gemeente!